Борисов кацна в Щатите, посрещнаха го с каквото протокол дал, заведоха

...
Борисов кацна в Щатите, посрещнаха го с каквото протокол дал, заведоха
Коментари Харесай

Кой лидер е по-голяма женомелачка

Борисов кацна в Щатите, посрещнаха го с каквото протокол дал, заведоха го на един мемориал, строиха му 60-70 морячета, сториха му ихтибар - не доста обилен, но и на това сме удовлетворени! Във фейсбука на ББ написа, че били повече от 400, може и по този начин да е, ние видяхме по-малко, само че той е там, а ние не сме, тъй че одобряваме неговата численост. 

Преди да отлети, Борисов описа по малкия екран, че като отиде в Съединени американски щати, ще разбере " дали Цветанов е приказвал срещу ГЕРБ ". 

Не знаем кой съответно в Щатите ще осведоми Борисов какви ги е вършил Цветанов в Щатите, само че е реалност, че Борисов дълго време гледаше тоя отдалечен континент единствено по картички или когато върви на събранията на Организация на обединените нации - това не е тъкмо посещаване в Съединени американски щати, дипломатите могат да го обяснят по-подробно. 

И въпреки че съгласно злите езици контактите на Цветанов в Америка падат стремглаво надолу (американците обичат спечелили и властващи), факт е, че Цветанов сума години си беше и е като у тях си в Щатите, а Борисов не е чак като у тях си. Но не щеш ли в този момент към този момент е посрещнат със строени морячета и всичко е като за общественик от неговия борисовски сан.

И тук се връщаме на думите на Борисов, че може би в този миг той се среща с Цветановите работи в Съединени американски щати и си прави съответните заключения. 

Само че Цветанов самичък прояви интензивност, не чака да разпитват за него тук и там. Точно на 25.11, когато е Голямата аудиенция на Борисов, Цецерон излезе с едно огромно изявление пред " Банкер ", излъчено в Ютуб. Основната поука на изявлението е, че някои хора единствено се вършат на атлантици, кичат се с атлантическите полезности като със скъпа брошка, а в сърцето и делата си не са толкоз атлантически, но са го блъснали на евразийщина! Цветанов проучва мозъчно енергийните планове в страната, прави извод, че съветското въздействие се усилва, изключително с плана " Турски поток ". Изобщо Цветанов продължава упоритостта си да е най-атлантическият човек в България и да заслужи доверието на всички парични, политически, осведомителни, газови и други потоци с верен геостратегизъм в същността си.

Тъй че бъдете спокойни, българи - карайте се, той ви обича еднообразно като демократи и републиканци! 

Докато Борисов и Цветанов се ритат по кокалчетата, първият като Крали Марко ни пази от всички душмани, договаряйки се с тях да им прави услуги, против което го оставят да си разиграва у нас Коня Шарколия, вторият ни пази от съветската Мечка и утвърждава полутворчески атлантическите полезности у нас - като не не помни контактите с най-дашните фондации. 

Независимо от връзките посред им, постоянно можем да сме сигурни, че тия двамата непрестанно мислят за България и опциите, които им дава тя.

А едвам раздумката на Тръмп и Борисов - те имат една тематика за диалог, другото са го договорили специалистите. 

Бойко и Доналд ще си описват мъжките подвизи, кой кого е награбарил, до коя база и на какъв брой високо равнище! 

Тръмп ще опише за Сторми Даниелс - порнозвезда, с която имал връзка, когато Мелания родила едно от децата му. 

Стормито подписала контракт за поверителност за няколкостотин хиляди $, обаче Тръмп отказал да осребри тоя разход на юриста, дето уредил дискретността. 
Като схванал, че е вътре с тия пари, юристът се разприказва, след което и Стормито одобри, че договорът за безмълвие към този момент не важи, тя също се разприказва, а Тръмп я назова в Туитър horseface (кранта). 

Какво ще споделя по тая част Бойко - той си знае къде има, къде няма парцели и бикини, не му се бъркаме, може и нещо за Херо да поразкаже! Пък и, дет се вика, в подобен диалог е разрешено малко да хиперболизираш, то си е част от любовта - след това да се похвалиш и да разкажеш с декорации или примерно да си вдигнеш броя от 70 на 400. То тая работа е като оная - почитание, почитание, почитание! 

Така че - минахме по значимите тематики, спокойни сме за визитата, ще има още покупко-продажби, Каракачанов, да е жив и здрав, може още да си усили диаметъра. 

Обаче ни направи усещане една друга работа. Цял ден по CNN даваха Тръмп да се занимава с нелепости, а нашия го не дадоха.

Нищо, на следващия ден след срещата ще го дадат! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР